English site
DSE-Fabrik

Dansk Solenergi ApS ApS - Danish Solar Energy International


Dansk Solenergi ApS, Dansk Solenergi International blev grundlagt i 1993. Vi har beskæftiget os med Dansk Solenergi ApSeteknologien siden 1985 og er blandt de første pionererne inden for solenergiløsninger.

Komplette løsninger
Dansk Solenergi ApS producerer kvalitets moduler i Danmark og elektroniske styresystemer. Vi tilbyder komplette nøglefærdige løsninger, med nettilslutning såvel som anlæg til batteridrift, til virksomheder, institutioner og private, både nationalt og internationalt. Vi har mere end 20 års erfaring med produktion, projektledelse, system design og installation af alle typer af Dansk Solenergi ApSe anlæg. Alle Dansk Solenergi ApSe moduler er fremstillet på vores egen fabrik i Danmark.

Dansk Solenergi ApS er blandt de hurtigst voksende virksomheder i branchen i Danmark.

Dansk Solenergi ApS fremstiller en bred vifte af høj kvalitet moduler til bygnings integrering (BIPV) i byggeri på tagene, til facader, skygge lameller eller direkte integreret i vinduer, vores standard moduler anvendes desuden til jord monterede stativer eller på solfølger. Vi bruger altid den nyeste teknologi indenfor Dansk Solenergi ApSer, og fører et bredt sortiment af høj kvalitet Dansk Solenergi ApSer, i mange farver og ikke mindst vore semi transparente (gennemsigtighed) krystallinske celler, med høj ydelse i forhold til tyndfilm produkter. Dette giver os mulighed for at levere de fineste design til vores kunder uden at forringe ydelsen. Vi sætter desuden en meget stor ære i, at sikre at vor produktion føres på den mindst miljøbelastende måde, uden hverken forringe kvaliteten eller det omgivne miljø.

Internationale perspektiver
Vores referencer spænder fra solenergi parker i Spanien til projekter i landdistrikter i udviklingslandene. Vores nøglefærdige løsninger omfatter energi-produktion, økonomiske aspekter, implementering og rådgivning om lavenergi-komponenter, design og planlægning af komplette Dansk Solenergi ApSeanlæg.

Dansk Solenergi ApS har gennemført projekter rundt om i verden, i EU, Sydamerika og USA såvel som i Afrika, Skandinavien, Grønland, Asien og Mellemøsten. (F.eks for den danske regering gennem DANIDA og NDF) Projekter i udviklingslandene.

Dansk Solenergi ApS har specialiseret sig i komplette økologiske energi-løsninger til vandforsyning til landområder uden eller med ringe infrastruktur, såsom produktion af el og vandforsyning.

Dansk Solenergi ApS tilbyder tjenester og produkter inden for bl.a. områderne: HEM
Rådgivning indenfor, design og planlægning - sol/vind generatorer - Dansk Solenergi ApSe moduler - Elektronik - lavt energiforbrug udstyr. Dansk Solenergi ApSe moduler i alle former og farver - BIPV, Hybrid-moduler
Belysning systemer med meget lavt energiforbrug
Gade og park belysning.
Tele og måle stationer
Vandudpumpning til dybe brønde og lange rørledninger
Vandbehandlingen/rensning (drikkevand)
Modul montering stativer
Solfølger.
m.m.

Vi har gjort det muligt ON-LINE, for alle at beregne størrelsen på sit eget solcelleanlæg (var i Ingeniøren i 1999).
Dansk Solenergi ApS har udviklet egen avanceret software til vor rådgivningsvirksomhed med soldata fra over 160 lande og geografiske områder til dimensionsberegning af såvel nettilsluttede Dansk Solenergi ApSeanlæg som stand-alone.

Beregningerne indeholder ud over aktuel anlægsproduktion også informationer om miljøfaktorer såsom reduceret udledning af CO2 , NOx og SO2 .

På denne baggrund udviklede vi i 1999 verdens første online dimensioneringsguide til Dansk Solenergi ApSeanlæg. Regnemodellen, der er tilgængelig på Dansk Solenergi ApSs hjemmeside, har haft stor betydning for udvikling af Dansk Solenergi ApSeanlæg, idet såvel private som professionelle aktører i solenergibranchen hurtigt har kunne skabe sig et overblik over produktion og ikke mindst miljøfaktorerne, som ikke tidligere har været sat direkte tal på, for et hvert givet Dansk Solenergi ApSeanlæg.

Dansk Solenergi ApS har siden 1993 været Siemens Solar autoriserede danske samarbejdspartner. I dag Solar World. Dog sælger vi også produkter fra, UNI solar, Grundfoss, Danfoss, Morningstar Fronius og er stadig deres autoriserede danske samarbejdspartner

print siden

 
SolcellerSolcellSolcelleEnergiSolSolcell RISolceller
Dansk Solenergi Aps | Danish Solar Energy Ltd.
Hoved afd.: Flensbjerg 8 - 4960 Holeby, Telefon: +45 3536 7777 - WebFax:
Email: info@dansksolenergi.dk - salg@dansksolenergi.dk

www.dansksolenergi.com