English site
DSE-Fabrik

Solcelleanlæg til private

Vi tilbyder to typer af solcelleanlæg til privat brug


Nettilsluttede solcelleanlæg: Kan anvendes i parcelhuse, sommerhuse, andelsboliger, ejerlejligheder og andre boliger, hvor huset allerede er tilsluttet det offentlige el-net.

Stand-Alone solcelleanlæg: Kan anvendes i sommerhuse, kolonihavehuse, ødegårde, campere og både, hvor der ikke umiddelbart er adgang til det offentlige el-net.

Uanset type og størrelse på solcelleanlæg, er anlægget modulopbygget og kan udvides efter behov.
Der er ingen reelle begrænsninger for størrelsen af solcelleanlæg - de kan dimensioneres til en størrelse på op til mange millioner Watt.  

Stand-Alone solcelleanlæg
Er der ikke indlagt strøm i dit sommerhus, kolonihavehus eller ødegård, så er et solcelleanlæg en enkel løsning for dig. Et solcelleanlæg med batteridrift producerer miljørigtig strøm til at dække dit elforbrug. Denne type solcelleanlæg giver dig mulighed for at se TV, bruge computeren, have godt lys, have køleskab og meget andet forbrugsudstyr i dit hus. Udstyr der gør ferierne komfortable!

Stand-Alone solcelleanlæg er oftest også den billigste løsning for at få strøm til steder, der ikke umiddelbart er tilknyttet el-nettet. Læs meget mere om Stand-Alone solcelleanlæg

Nettilsluttet solcelleanlæg

Nettilsluttede solcelleanlæg kan dække hele eller en del af el-forbruget i dit hus. Denne type solcelleanlæg er forholdsvis dyre i forhold til energi produceret via kulkraft. Der har i flere forskellige omgange været tilskud til solcelleanlæg af denne type. På nuværende tidspunkt gives der dog ikke støtte i Danmark. Til gengæld er strøm produceres via solceller Co2 fri!

Støtteordninger findes der til gengæld et væld af i resten af Europa. Her har flere lande en særskilt afregning for privatproduceret solcellestrøm, så det udover at være en langsigtet og fornuftig investering, ligefrem bliver decideret indtægtsgivende at investere i et solcelleanlæg. I Danmark må husejeren modregne sin producerede solcellestrøm i sit elforbrug (elmåleren “løber baglæns”).
Læs meget mere om nettilsluttet solcelleanlæg

Dansk Solenergi RI Dansk Solenergi RI Dansk Solenergi RI


 
SolcellerSolcellSolcelleEnergiSolSolcell RISolceller
Dansk Solenergi Aps | Danish Solar Energy Ltd.
Hoved afd.: Flensbjerg 8 - 4960 Holeby, Telefon: +45 3536 7777 - WebFax:
Email: info@dansksolenergi.dk - salg@dansksolenergi.dk

www.dansksolenergi.com